Kantoren & winkels

Wanneer u denkt aan de renovatie of bouw van winkelcentra en kantoorpanden, denkt u aan Viets. Viets is dé specialist in het renoveren en realiseren van unieke en complexe bouwprojecten voor zowel winkelcentra als kantoorpanden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Onze kracht ligt in het contact met de klant en de uiteindelijke doorvertaling naar een uitvoerbaar plan. In dit plan bieden wij innovatieve oplossingen, zowel op het gebied van constructie en bouw als logistiek, met een focus op kostenbesparing en efficiëntie. Met Viets kiest u niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor een team dat uw visie begrijpt en moeiteloos vertaalt naar een concreet plan van aanpak. Benieuwd welke projecten wij hebben mogen realiseren met onze unieke werkwijze? Bekijk vooral onze projecten pagina of de foto's hieronder.

Voorbeeld foto’s

Wat Viets nog meer doet

 • Stalen brug in Haagse Passage door VIETS

  Bruggen en overspanningen

  Viets excelleert als specialist in unieke staalconstructies, perfect geschikt voor bruggen en overspanningen over snelwegen, treinsporen, fietspaden, en meer.

 • Staalbouw vooraanzicht WTC Rotterdam

  Kantoren & winkels

  Viets is dé specialist voor unieke en complexe renovatie- en bouwprojecten voor zowel winkelcentra als kantoorpanden.

 • Stalen trappen en balustrades Energiehuis

  Balustrades en trappen plaatsen

  Viets ontwerpt en bouwt complexe staalconstructies voor balustrades en trappen, waarbij staalbouw een essentieel onderdeel is.